Ο Σύνδεσμος Εκδοτών βραβεύει την προσφορά στον πολιτισμό

|
THESTIVAL TEAM

Ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας και το Κέντρο Πολιτισμού και Βιβλίου Νοτιοανατολικής Ευρώπης, θα πραγματοποιήσουν…

για 23η συνεχόμενη χρονιά την εκδήλωση «Απονομή Τιμητικών Διακρίσεων» σε ανθρώπους που έχουν προσφέρει στα ελληνικά γράμματα και στον πολιτισμό.

Κυριακή 14 Απριλίου Μαρτίου 2013 και ώρα 12 το μεσημέρι στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος» ( απέναντι από την Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών).

Θα βραβευτούν είναι οι :

Μαριάννα Βιλδιρίδη – Χατζητόλιου, Μαρία Ιγνατιάδου, Περσεφόνη Καραμπάτη, Αντώνης Λυγούρας, Δημήτριος Μάρδας, Θεόδωρος Μαυρόπουλος, Ελένη Μουζούρα, Δημήτριος Μπρούχος, Χρήστος Πέτρου, Κωνσταντίνος Χαλβατζάκης, Στάθης Χαριτόπουλος, Αναστασία Χατζή.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας και του Κέντρου Πολιτισμού και Βιβλίου Νοτιοανατολικής Ευρώπης κ. Μπάμπης Μπαρμπουνάκης αναφορικά με την εκδήλωση τόνισε:

«Για 23η συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιήσουμε την εκδήλωση «Απονομή Τιμητικών Διακρίσεων» ως ελάχιστο φόρο τιμής σε ανθρώπους που ζουν και δημιουργούν, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, στην πόλη μας. Οι άνθρωποι, που βραβεύονται, έχουν συμβάλει, ο καθένας από το δικό του τομέα στoν πολιτισμό, τα γράμματα και τις τέχνες».

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μουσικά η χορωδία «Γιάννης Μάντακας» του Α.Π.Θ. υπό την Διεύθυνση του Πέτρου Μπεκιαρίδη και το κουαρτέτο «Fortissimo».