Ζωή Κωνσταντοπούλου: Θα θέσουμε το ζήτημα της βιομηχανίας των όπλων στο Ευρωκοινοβούλιο

|
THESTIVAL TEAM

«Η Πλεύση Ελευθερίας θα θέσει και το ζήτημα αυτό, της βιομηχανίας όπλων, της πολεμικής βιομηχανίας στο Ευρωκοινοβούλιο» ανέφερε η Ζωή Κωνσταντοπούλου από το Στρασβούργο, με αφορμή την ένοπλη επίθεση στην προεκλογική συγκέντρωση Τραμπ.

Η κ. Κωνσταντοπούλου υπογράμμισε ότι η ένοπλη επίθεση στην προεκλογική ομιλία και εκδήλωση Τράμπ, θέτει στο επίκεντρο το ζήτημα της οπλοφορίας και της οπλοκατοχής σε παγκόσμιο επίπεδο και τόνισε «Την ώρα που κάποιοι εκδίδουν στερεότυπες ανακοινώσεις «καταδίκης» της επίθεσης, οι περισσότεροι αποφεύγουν να πάρουν θέση κατά της βιομηχανίας όπλων, κατά της πολεμικής βιομηχανίας, κατά δηλαδή εκείνων των λόμπυ που πλουτίζουν την ώρα που τίθενται σε διακινδύνευση ανθρώπινες ζωές».

«Είναι ώρα το αίτημα των λαών για Ειρήνη, για Ειρηνική συμβίωση να γίνει πράξη από τους εκπροσώπους των λαών» πρόσθεσε η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας.

Η δήλωση της Ζωής Κωνσταντοπούλου:

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.