Υπουργείο Πολιτισμού για το drone show εταιρείας αθλητικών με φόντο την Ακρόπολη: Προβαίνουμε σε μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου

|
THESTIVAL TEAM

Αρκετές αντιδράσεις υπάρχουν στα social media σχετικά με ένα drone show που φώτισε χθες βράδυ το κέντρο της Αθήνας.

Το drone show έγινε από γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών και εικόνες στις αρχή τράβηξαν τα βλέμματα του κόσμου, ωστόσο όσο οι εικόνες έκαναν τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, προέκυπταν ερωτήσεις σχετικά με το πώς δόθηκε η άδεια για κάτι τέτοιο. Οι εικόνες δείχνουν το show να γίνει πολύ κοντά στην Ακρόπολη στο κέντρο της Αθήνας και οι περισσότεροι απορούσαν πώς και αν έδωσε σχετική άδεια το Υπουργείο Πολιτισμού.

Σύμφωνα με πηγές από το ΥΠΠΟΑ, αναφέρεται ότι «Αυτό μπορεί να είναι drones show ή laser ή οτιδήποτε άλλο» και προσθέτουν: «Το Υπουργείο Πολιτισμού ήδη προβαίνει σε μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου. Σε κάθε περίπτωση είναι σε διερεύνηση με την Πολιτική Αεροπορία για το εάν είχαν άδεια για χρήση drone».

Δείτε αναρτήσεις και φωτογραφίες από το drone show με φόντο την Ακρόπολη:

@theculturemuse Stumbled on this in #athens tonight #drone #droneshow #adidas #greece #ellas #ellinikotiktok #foryoupage❤️❤️ #fyp ♬ Light in the Dark – Violin Sky

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.