Τζώρτζια Κεφαλά: Εξηγεί τι έγινε με τον Βελόπουλο στη Βουλή – “Έλεγε σε μαθητές να γίνουν καλοί χριστιανοί και πατριώτες”

Φωτογραφία: Intime
|
THESTIVAL TEAM

Η Τζώρτζια Κεφαλά αποκάλυψε πρόσφατα σε συνέντευξή της, ένα φραστικό επεισόδιο εντός της Βουλής ανάμεσα στην ίδια και τον Κυριάκο Βελόπουλο.

Η βουλεύτρια της «Πλεύσης Ελευθερίας» επανήλθε τηλεοπτικά σε αυτό, για να περιγράψει τι ακριβώς έγινε.

Το πρωί της Κυριακής 21 Ιανουαρίου, συνδέθηκε ζωντανά με την εκπομπή «Γεια σου» και είπε: «Μιλούσε από το βήμα και οι υπόλοιποι παρακολουθήσαμε τα λεγόμενά του. Κάποια στιγμή μιλούσε σε κάποια στιγμή απευθύνθηκε σε μαθητές που είχαν επισκεφτεί τη Βουλή. Τους έλεγε ότι πρέπει να μεγαλώσετε, να γίνετε καλοί χριστιανοί, ορθόδοξοι, πατριώτες, αυτά που λέει συνήθως».

Η Τζώρτζια Κεφαλά συνέχισε την περιγραφή της, λέγοντας: «Τους μιλούσε για αρκετή ώρα και το θεώρησα όχι σωστό να έρχονται τα παιδιά και να τους γίνεται ένας προσηλυτισμός αντί μία εκπαιδευτική εκδρομή που θα παρακολουθήσουν μια δημοκρατική διαδικασία. Έβλεπαν έναν άνθρωπο να τους κάνει κατήχηση. Οπότε έκανα μια επέμβαση και του είπα “κύριε Βελόπουλε μην απευθύνεστε στα παιδιά, απευθυνθείτε σε εμάς”. Και εκείνη τη στιγμή έλεγε “είστε μητέρα εσείς”. Τώρα τι εννοούσε ακριβώς πραγματικά δεν το γνωρίζω, αν είναι μητέρα των παιδιών ή αν είμαι σωστή μητέρα και δεν με ενδιαφέρει».

Τέλος, τόνισε: «Του είπα “δεν θα κάνω διάλογο μαζί σας αυτή τη στιγμή” γιατί είναι και έξω από τους κανόνες της Βουλής όλο αυτό. δεν με πειράζει το σχόλιο που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος για το τι μητέρα είμαι».

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.