Θεσσαλονίκη: Λουλούδια στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Άλκης Καμπανος άφησε ο Ν. Ανδρουλάκης (video)

|
ΓΑΒΡΙΗΛ ΧΑΤΖΗΝΟΠΟΥΛΟΣ

Στο σημείο δολοφονίας του Άλκη Καμπανού, στην περιοχή της Χαριλάου, βρέθηκε πριν από λίγο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Αφού συνομίλησε με τον επικεφαλής της δομής “Εις το Όνομα του Άλκη”, στη συνέχεια, ο κ. Ανδρουλάκης, άφησε λίγα λευκά τριαντάφυλλα στο σημείο όπου δολοφονήθηκε άγρια πριν από δύο χρόνια ο 19χρονος.

Αμέσως μετά, ανέφερε σε δηλώσεις του: “Δύο χρόνια μετά το τραγικό αυτό γεγονός όπου έχασε ένας ακόμη νέος άνθρωπος τη ζωή του, το θέμα δεν είναι να ψηφίζουμε νόμους. Το θέμα είναι να αντιμετωπίσουμε αυτές τις συμμορίες και για να αντιμετωπιστούν χρειάζεται βούληση από το κράτος για να υλοποιηθούν οι νόμοι και βούληση από τις ΠΑΕ. Έχουν γίνει πολλά τραγικά περιστατικά, έχουν πληγωθεί οικογένειες. Πρέπει η κοινωνία μας, το πολιτικό μας σύστημα, η δικαιοσύνη να αντιμετωπίσουμε όλα αυτά τα φαινόμενα. Δεν χωράνε ούτε επικοινωνιακοί χειρισμοί, ούτε επιδερμικές προσεγγίσεις. Είναι εκτεταμένα τα φαινόμενα της βίας, ειδικότερα εντός και εκτός αθλητικών χώρων. Πρέπει όλοι μαζί να δώσουμε μια ηχηρή απάντηση. Ως εδώ“.

Δείτε την δήλωσή του: