Θερμή χειραψία Μητσοτάκη – Καραμανλή στην παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη – Δείτε εικόνες

|
THESTIVAL TEAM

Θερμή χειραψία αντάλλαξαν Κυριάκος Μητσοτάκης και Κώστας Καραμανλής οι οποίοι δίνουν το “παρών” στην παρουσίαση του βιβλίου του Ευριπίδη Στυλιανίδη.

Ο νυν πρωθυπουργός αντάλλαξε μια θερμή χειραψία με τον πρώην πρωθυπουργό, ενώ και οι δύο ήταν χαμογελαστοί, όπως κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός.

Από την εκδήλωση απουσιάζει όμως, ο Αντώνης Σαμαράς, κάτι που ανακοίνωσε τελευταία στιγμή, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας για το βιβλίο που παρουσιάζει.

Δείτε εικόνες:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.