Συνάντηση Τζιτζικώστα με Λιβάνιο και Γκιουλέκα – Στόχος η ενίσχυση της Μακεδονίας και της αυτοδιοίκησης

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας η συνάντηση του Περιφερειάρχη, Απόστολου Τζιτζικώστα με τον νέο υπουργό Εσωτερικών, Θοδωρή Λιβάνιο και το νέο υφυπουργό Μακεδονίας- Θράκης, Κώστα Γκιουλέκα.
«Υποδέχτηκα δυο πολύ καλούς φίλους» δήλωσε ο κ. Τζιτζικώστας προσθέτοντας ότι με τον κ. Λιβάνιο έχει συνεργαστεί εξαιρετικά όλα αυτά τα χρόνια τονίζοντας ότι είναι ένας από τους πλέον παραγωγικούς υπουργούς της κυβέρνησης «από οποίο ρόλο κι αν κλήθηκε να υπηρετήσει, άφησε βαθύ αποτύπωμα».
«Και είμαι βέβαιος ότι θα το κάνει και τώρα καθώς οι μεγάλες τομές και οι μεταρρυθμίσεις στην Αυτοδιοίκηση οφείλονται σε αυτόν» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τζιτζικώστας προσθέτοντας ότι «είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση».
Ο κ. Τζιτζικώστας του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα προσθέτοντας ότι «άμεσα θα ξεκινήσει η μεγάλη συζήτηση για την αναθεώρηση της αυτοδιοίκησης για να περάσουμε σε ένα νέο θεσμικό πλαίσιο για να ενδυναμωθούν οι Περιφέρειες».
Καλή επιτυχία ευχήθηκε ο Περιφερειάρχης και στον νέο υφυπουργό Μακεδονίας- Θράκης, Κώστα Γκιουλέκα «με τον οποίο είπε ότι είναι καλός φίλος» κι ότι «θα έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία».
Από την πλευρά του ο κ. Λιβάνιος ευχαρίστησε τον κ. Τζιτζικώστα για τα καλά του λόγια και ότι «η συνεργασία που έχουμε θα γίνει ακόμα πιο εντατική, ακόμα πιο στενή. Έχουμε μπροστά μας μεγάλες προκλήσεις, το καλύτερο κράτος για να είναι ακόμα καλύτερο, σύγχρονο, αποτελεσματικό χρειάζεται ισχυρή, δυνατή και αποτελεσματική αυτοδιοίκηση και πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια και ο ρόλος των Περιφερειών και ειδικότερα της Κεντρικής Μακεδονίας για πολλούς λόγους είναι πολύ σημαντικός και πάνω σε αυτό θα δουλέψουμε».
Τέλος από την πλευρά του ο κ. Γκιουλέκας εξήρε το έργο τόσο του κ. Λιβάνιου όσο και του κ. Τζιτζικώστα και τόνισε ότι «για τη Μακεδονία και τη Θράκη θα κάνουμε σημαντικά πράγματα».
Ακολουθήστε το Thestival στο 




