Στην Πέτρα Λέσβου παραμονή της Παναγίας η πρόεδρος της Δημοκρατίας

Φωτογραφία: Intime
THESTIVAL TEAM
Στον Μέγα Αρχιερατικό Εσπερινό στην Παναγία της Πέτρας θα παραστεί το απόγευμα της Τετάρτης 14 Αυγούστου η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου η οποία ως γνωστόν βρίσκεται στη Λέσβο για διακοπές.
Μάλιστα, η κ. Σακελλαροπούλου θα έχει συνάντηση σήμερα, Τρίτη το απόγευμα με τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρο.
Η πρόεδρος της Δημοκρατίας ανήμερα της Παναγίας θα βρεθεί στην Αγιάσο προκειμένου να παρακολουθήσει την Θεία Λειτουργία και τη λιτάνευσης της Ιερής Εικόνας της «Μήτηρ Θεού Αγία Σιών».
Σύμφωνα με πληροφορίες από το stonisi.gr, η κ. Σακελλαροπούλου δεν θα παραστεί στο γεύμα που είχε προγραμματιστεί από το Δήμο Μυτιλήνης την ίδια ημέρα ενώ θα αναχωρήσει από τη Λέσβο το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Αυγούστου.
Ακολουθήστε το Thestival στο 




