Σε παρέλαση για τις επετειακές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου στη Νέα Υόρκη ο Κασσελάκης – Δείτε βίντεο

|
THESTIVAL TEAM

Παρέλαση στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης πραγματοποίησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, για τις επετειακές εκδηλώσεις της Ομογένειας για την 25η Μαρτίου.

Σε βίντεο και φωτογραφίες του protothema.gr διακρίνεται να συνομιλεί σε θερμό κλίμα με μέλη της ομογένειες, ανταλλάσσοντας χειραψίες και χαμόγελα ενώ τραβά και φωτογραφίες.

Σημειώνεται ότι ο κ. Κασσελάκης συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις και στην παρέλαση ως επίτιμος προσκεκλημένος.

Αύριο θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο. Στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει γεύμα εργασίας με επενδυτικούς και οικονομικούς φορείς και θα ακολουθήσει συνάντηση με την ηγεσία του πολιτικού κόμματος DSA Νέας Υόρκης.

Την Τρίτη, θα μεταβεί στην Ουάσιγκτον όπου θα πραγματοποιήσει, μεταξύ άλλων, συνάντηση με τον βουλευτή του Κογκρέσου του Δημοκρατικού Κόμματος, Κρις Παππάς, και στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον Διευθυντή Διεθνών Υποθέσεων του οργανισμού American Israeli Public Affairs Committee (AIPAC), Stephen Schneider.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.