Σακελλαρίδης: Χρωστάμε στην κοινωνία να την πείσουμε ότι υπάρχει ένας άλλος δρόμος απέναντι στην παντοκρατορία του Μητσοτάκη

Φωτογραφία: Intime
|
THESTIVAL TEAM

«Χρωστάμε στην κοινωνία να την πείσουμε ότι υπάρχει ένας άλλος δρόμος απέναντι στην παντοκρατορία του κ. Μητσοτάκη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού της Νέας Αριστεράς Γαβριήλ Σακελλαρίδης στον ΣΚΑΪ με αφορμή την ιδρυτική διάσκεψη του κινήματος.

Ερωτηθείς για τον ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι έχει πάρει «μεγάλη απόσταση από την αριστερά», με αφορμή όπως είπε «συμπεριφορές και πολιτικό λόγο».

Χαρακτήρισε σημαντική την ιδρυτική διάσκεψη της Νέας Αριστεράς που πραγματοποιείται σήμερα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας σημειώνοντας ότι πρόκειται για ιστορική ημέρα.

Για την τραγωδία των Τεμπών σημείωσε ότι «από τη μια είναι δυστυχία και ο πόνος και από την άλλη η συστηματική συγκάλυψη που προσπαθεί να κάνει η κυβέρνηση, και μέσα από την εξεταστική επιτροπή αλλά και με πολλές άλλες μεθόδους. Ό,τι έχει αποκαλυφθεί έχει γίνει από ιδιώτες εμπειρογνώμονες και από δημοσιογράφους», υπογράμμισε και πρόσθεσε «βλέπουμε συστηματική προσπάθεια συσκότισης των πραγματικών αιτιών που κόστισαν τη ζωή στους 57 ανθρώπους. Αυτό ρίχνει αλάτι στην ανοιχτή πληγή. Ο Μητσοτάκης ενώ έχει υποσχθεί ότι θα ρίξει άπλετο φως αλλά όλοι αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει συστηματική συγκάληψη για να μην αποδοθούν πολιτικές ευθύνες», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.