Ρωμανός: Το ζήτημα της κομματικής πειθαρχίας ή μη στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια θα απαντηθεί από τον Πρωθυπουργό

Φωτογραφία: Αρχείο Intime
|
THESTIVAL TEAM

«Ο Πρωθυπουργός έχει αναφερθεί πολλές φορές στην ανάγκη να προηγηθεί της ψήφισης του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια μία σοβαρή εμπεριστατωμένη συζήτηση για την εις βάθος ανάλυση της συγκεκριμένης νομοθετικής πρωτοβουλίας. Αυτή η συζήτηση θα ανοίξει σήμερα από τον Πρωθυπουργό και από εκεί και πέρα οι πολίτες δεν έχουν καταλάβει και ζητούν διευκρινίσεις» τόνισε ο Νίκος Ρωμανός στον Realfm 97,8 και στους Νίκο Χατζηνικολάου και Αντώνη Δελατόλλα.

«Το χρονοδιάγραμμα θα αναλυθεί αφού ακούσουμε απόψε τον Πρωθυπουργό που σε πρώτη φάση θα θέσει το πλαίσιο» πρόσθεσε. «Το ζήτημα της κομματικής πειθαρχίας ή μη είναι επίσης ένα ερώτημα που θα απαντηθεί από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό σε επόμενο στάδιο» επεσήμανε.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ είπε ότι «η ακρίβεια δεν εμφανίστηκε χθες. Καταφέραμε με πολλά εργαλεία να δούμε τι γίνεται στα ζητήματα της αγοράς αναλυτικά και να μπορούμε και να παρέμβουμε, νομίζω ότι βοηθάει, αυτή η μάχη είναι καθημερινή».

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.