Ράνια Θρασκιά: Ο Κασσελάκης είναι η φωνή του προοδευτικού χώρου που δεν έχει εκφραστεί επαρκώς

«Η φράση ‘τα αλλάζω όλα’ προφανώς δεν μπορεί να ισχύσει σε ένα κόμμα που διαθέτει μια Ιστορία. Αλλαγές πρέπει να γίνουν γιατί είναι η ανάγκη του κόσμου τέτοια», δήλωσε η Ράνια Θρασκιά το πρωί της Τρίτης μιλώντας στην εκπομπη «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΙ, για την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.
«Ο κόσμος διάλεξε έναν άνθρωπο γιατί τον πίστεψε. Πίστεψε ότι θα ενώσει όχι μόνο την αριστερά, αλλά και όλο τον προοδευτικό χώρο που δεν έχει εκφραστεί επαρκώς και αυτό φάνηκε στις προηγούμενες εκλογές, γιατί είναι κοινός τόπος ότι το 41% της Νέας Δημοκρατίας δεν αποτελείται από αποκλειστικούς οπαδούς και υποστηρικτές της», σχολίασε.
«Ο κόσμος έχει ανάγκη μία νέα φωνή»
Αναφορικά με τον κόσμο που πήγε να ψηφίσει στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία η ίδια δήλωσε: «Οι μονομάχοι που έφτασαν στο τέλος της εκλογικής διαδικασίας κατάφεραν να φέρουν τον κόσμο να ψηφίσει για να δείξει την ανάγκη του για μία νέα φωνή».
Σχετικά με τις διαφορετικές απόψεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, η κ. Θρασκιά σχολίασε πως «Το συνέδριο, υπό τον νέο πρόεδρο, μας δίνει τη δυνατότητα να εκφράσει ο καθένας αυτά που πιστεύει και πρεσβεύει, όπως γίνεται πάντα στον ΣΥΡΙΖΑ».
«Προφανώς θα υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, αλλά έτσι είναι η πολιτική. Πρέπει να υπάρχει ένα νέο κόμμα, αν θέλετε κεντροαριστερό, βασισμένο όμως στους αγώνες της Αριστεράς».





