Πέτρος Παππάς: Επισκέφτηκε τα Σκόπια και έκανε αυτοψία στις τιμές προϊόντων και αγαθών σε σχέση με την Ελλάδα (video)

|
THESTIVAL TEAM

Αυτοψία στις τιμές των προϊόντων και των βασικών αγαθών στα Σκόπια πραγματοποίησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Παππάς.

Ο ίδιος σε βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok, διαπίστωσε τις μεγάλες αποκλίσεις που έχουν οι τιμές σε σχέση με την Ελλάδα, καθώς και το γεγονός πως πολλοί Βορειοελλαδίτες επιλέγουν την γειτονική χώρα για να κάνουν τις αγορές τους ή να προμηθευτούν καύσιμα.

Τέλος, ο κ. Παππάς σημειώνει πως το γεγονός αυτό αποτελεί πλήγμα για τις τοπικές αγορές της Βόρειας Ελλάδας.

Δείτε το βίντεο:

@drpetrospappas ΑΚΡΙΒΕΙΑ 🛒 Βρέθηκα σήμερα στην Λαϊκή Αγορά της Γευγελής. 👨‍👨‍👧‍👦👨‍👨‍👧‍👧👨‍👩‍👧 Ένας μεγάλος αριθμός Ελλήνων περνούν κάθε μέρα τα σύνορα, τόσο από τον Νομό Κιλκίς όσο και από τους γειτονικούς νομούς της Βόρειας Ελλάδας, για να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους στην γείτονα χώρα. ⛽🍅🛒 Η βενζίνη, το πετρέλαιο, τα αγαθά στα σούπερ μάρκετ, τα είδη μαναβικής και οι οδοντιατρικές υπηρεσίες βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη. 🇬🇷 Συνάντησα κόσμο απο το Κιλκίς, την Πέλλα, την Χαλκιδική και τη Θεσσαλονίκη. 😕 Όλοι μου είπαν ότι η ακρίβεια τους οδηγεί στο να περνάνε τα σύνορα και να αναζητούν χαμηλότερες τιμές τις οποίες και βρίσκουν περνώντας τους Ευζώνους. ❗ Το πλήγμα μεγαλώνει για τις τοπικές αγορές τις Βόρειας Ελλάδας, ενώ η Κυβέρνηση με ασπιρίνες νομίζει ότι θα αντιμετωπίσει την ασήκωτη ακρίβεια που μαστίζει τους Έλληνες. #petrospappas #πετροςπαππας #syrizaps #ΣΥΡΙΖΑ #κιλκις #ακριβεια #γευγελη #σκοπια #λαϊκη #τιμες #βενζινη #βουλευτης #tomearxis #makedonia #thraki ♬ πρωτότυπος ήχος – Petros Pappas

“Βρέθηκα σήμερα στην Λαϊκή Αγορά της Γευγελής. Ένας μεγάλος αριθμός Ελλήνων περνούν κάθε μέρα τα σύνορα, τόσο από τον Νομό Κιλκίς όσο και από τους γειτονικούς νομούς της Βόρειας Ελλάδας, για να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους στην γείτονα χώρα. Η βενζίνη, το πετρέλαιο, τα αγαθά στα σούπερ μάρκετ, τα είδη μαναβικής και οι οδοντιατρικές υπηρεσίες βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη.

Συνάντησα κόσμο από το Κιλκίς, την Πέλλα, την Χαλκιδική και τη Θεσσαλονίκη. Όλοι μου είπαν ότι η ακρίβεια τους οδηγεί στο να περνάνε τα σύνορα και να αναζητούν χαμηλότερες τιμές τις οποίες και βρίσκουν περνώντας τους Ευζώνους. Το πλήγμα μεγαλώνει για τις τοπικές αγορές της Βόρειας Ελλάδας, ενώ η Κυβέρνηση με ασπιρίνες νομίζει ότι θα αντιμετωπίσει την ασήκωτη ακρίβεια που μαστίζει τους Έλληνες” ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.