Ο Πολάκης καβαλά τη μηχανή μαζί με την Τζάκρη και απαντά στην Αχτσιόγλου για τη στήριξη σε Κασσελάκη – “Έφη, ερχόμαστε”

|
THESTIVAL TEAM

Ο Παύλος Πολάκης προχώρησε σε μια ανάρτηση – απάντηση στην υποψήφια πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΄Έφη Αχτσιόγλου, με αρκετή δόση χιούμορ! Μάλιστα, αυτή τη φορά, σε αντίθεση με τις προηγούμενες, ο κ. Πολάκης επέλεξε να την κατονομάσει.

Συγκεκριμένα, συνόδευσε την ανάρτηση με δύο φωτογραφίες, όπου απεικονίζεται πάνω σε μηχανή, με συνοδηγό την Θεοδώρα Τζάκρη. «Οκ Έφη, συ είπας.. Ερχόμαστε» ήταν το σχόλιο του στις φωτογραφίες, υπονοώντας ότι είναι στον… δρόμο για την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, την ερχόμενη Κυριακή.

Δείτε την ανάρτηση:

«Σε περίπτωση που δεν είμαι εγώ Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, νομίζω ο κ. Κασσελάκης έχει δείξει τις επιλογές του, βλέπουμε τα στελέχη που έχει δίπλα του: τον κ. Πολάκη, την κ. Τζάκρη κ.α…..». Αυτή – μεταξύ άλλων- ήταν η επίμαχη σημερινή δήλωση της υποψηφίας προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, που προκάλεσε την αντίδραση του Κρητικού πολιτικού στα social media.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.