Μητσοτάκης: Το πρωτάθλημα το κέρδισε η καλύτερη ομάδα – Αγγελούδης: Βάσιμες ελπίδες η χαρά να επαναληφθεί το Σάββατο

|
ΤΑΚΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΕΛΗΣ

Στον πρωταθλητή Ελλάδος ΠΑΟΚ αναφέρθηκαν στη συνάντηση που είχαν το μεσημέρι της Δευτέρας ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, στο Δημαρχιακό Μέγαρο της πόλης.

Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε πως διαπίστωσε ότι πολλοί στη Θεσσαλονίκη χάρηκαν με την επιτυχία αυτή και δήλωσε χαρούμενος «γιατί είχαμε ένα εξαιρετικό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και το κέρδισε η καλύτερη ομάδα και το πρωτάθλημα ήρθε στη Θεσσαλονίκη, κάτι πολύ σημαντικό για την πόλη».

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός παρατήρησε πως παρά τους ξέφρενους πανηγυρισμούς των φίλων του ΠΑΟΚ μέχρι τα ξημερώματα, η πόλη σήμερα ήταν καθαρή. «Αυτό σημαίνει ότι κάποιοι δούλεψαν το βράδυ για να φροντίσουν να διαχειριστούν τα γλέντια που έγιναν», σημείωσε. Από την πλευρά του, ο κ. Αγγελούδης έκανε λόγο για δικαιολογημένη χαρά και σημείωσε πως υπάρχουν βάσιμες ελπίδες η χαρά αυτή να επαναληφθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο με την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος από τον Άρη, έτσι ώστε να γίνει το «νταμπλ της Θεσσαλονίκης».

«Αν καταφέρετε να φέρετε και πρωτάθλημα και Κύπελλο θα είναι ένα εντυπωσιακό νταμπλ», απάντησε ο κ. Μητσοτάκης.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.