Κυρ. Βελόπουλος: Έλεγχος από ανεξάρτητους ορκωτούς λογιστές και για το θέμα της off shore εταιρείας του κ. Κασσελάκη

Φωτογραφία: Intime
|
THESTIVAL TEAM

Έλεγχο από ανεξάρτητους ορκωτούς λογιστές σε προέδρους κομμάτων, υπουργούς και βουλευτές για την περιουσιακή τους κατάσταση ζήτησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης μετά από την παραδοχή του Στέφανου Κασσελάκη ότι είναι ιδιοκτήτης αλλοδαπής εταιρείας.

«Για το θέμα της off shore εταιρείας του κ. Κασσελάκη και πάλι η Ελληνική Λύση, μπορεί να δώσει τη λύση. Είναι αυτό που λέμε εδώ και πάρα πολύ καιρό. Πρέπει να γίνει από ανεξάρτητους ορκωτούς λογιστές έλεγχος σε όλους τους υπουργούς, στους προέδρους κομμάτων, στους βουλευτές, της περιουσιακής κατάστασής τους και πώς έβγαλαν τα χρήματα αυτά. Ιδιαίτερα κάτι ακίνητα, που ο καθένας διαθέτει 10 ή 15», δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Επισήμανε ότι «αυτό που επίσης πρέπει να κάνει η ελληνική πολιτεία και είναι η πρότασή μας, είναι να ελέγξουμε τους συγγενείς πρώτου, δευτέρου, τρίτου, τέταρτου βαθμού, τα παιδιά και τις γυναίκες τους, αν διαθέτουν και οι ίδιοι off shore εταιρείες, για να πάει ο κάθε κατεργάρης και κλέφτης στον πάγκο του».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.