Κασσελάκης: “Στελέχη της ΝΔ υποδύονται τους αντικειμενικούς δημοσιογράφους” – Στήριξη από Πολάκη

«Όποιος επιθυμεί έναν αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος θα σκύβει ενοχικά το κεφάλι μπροστά σε εντολοδόχους του Μαξίμου – στελέχη της ΝΔ που υποδύονται τους αντικειμενικούς δημοσιογράφους, να ξέρει ότι δεν είμαι εγώ αυτός» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, με αφορμή την επεισοδιακή συνέντευξή του στη Ρόδο.
Διαβάστε επίσης: Απάντηση Ρωμανού στον ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης κάνει επίδειξη αυταρχισμού, αλαζονείας και ναρκισσισμού
«Έτσι χτίστηκε η προπαγάνδα τόσων χρόνων. Με την Αριστερά να γυρνάει από σεβασμό και το άλλο μάγουλο στη λάσπη ενός αδίστακτου καθεστώτος. Έτσι έγινε το μαύρο – άσπρο. Έτσι διαβρώθηκαν συνειδήσεις. Έτσι το ψέμα νίκησε την αλήθεια», ο ίδιος και προσθέτει:
«Θα μου πείτε, “μόνος σου θα τα βάλεις με το πανίσχυρο σύστημα προπαγάνδας του Μητσοτάκη;”. Ναι, είναι η απάντηση. Είμαι αποφασισμένος να σπάσω το απόστημα».
«Πέντε χρόνια ήταν αρκετά», καταλήγει ο Στέφανος Κασσελάκης.
“Δεν είσαι μόνος”, του λέει ο Πολάκης
Την ανάρτηση Κασσελάκη έσπευσε να επικροτήσει ο Παύλος Πολάκης.
«Προφανως δεν εισαι μονος σου!! Επιθεση σε ολη τη γραμμη σε ολη τη σαπια «δημοσιογραφια» των πετσοταισμενων δουλικων του Μαξιμου!» ανέφερε στη δική του ανάρτηση στο X.






