Η πρώτη επίσημη βόλτα του πρωθυπουργού με το μετρό Θεσσαλονίκης (Φωτό & video)

Την πρώτη του βόλτα με το μετρό της Θεσσαλονίκης, μετά και την επίσημη παράδοσή του στους Θεσσαλονικείς, έκανε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγα λεπτά αφότου πάτησε το κουμπί για τη λειτουργία του έργου, στο Αμαξοστάσιο της Πυλαίας.
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μέλη της κυβέρνησης κι εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης, επιβιβάστηκαν στον πρώτο συρμό. Ο πρωθυπουργός έκανε τη διαδρομή μέχρι το σταθμό Παπάφη, ενώ η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, τα μέλη της κυβέρνησης και οι εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης αποβιβάστηκαν στον σταθμό Αγίας Σοφίας, στο κέντρο της πόλης.
Ο πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες και να βγει φωτογραφίες, ενώ δήλωσε εντυπωσιασμένος από τους σταθμούς του έργου.





Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός επισκέφτηκε τον σταθμό Βενιζέλου και συνομίλησε με καταστηματάρχες για τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται στην περιοχή μετά την παράδοση του έργου.





