Η Νοτοπούλου υπέρ της διαγραφής Κασσελάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ – “Εντείνει το κλίμα διάλυσης και σύγκρουσης”

Φωτογραφία: Intime
|
THESTIVAL TEAM

«Μπαρούτι» μυρίζει και στη σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, όπου ο Στέφανος Κασσελάκης δέχεται πυρ ομάδων, με μέλη των «87» να θέτουν ζήτημα διαγραφής του από το κόμμα, ενώ σφοδρές βολές εναντίον του εξαπέλυσε μεταξύ άλλων και η Κατερίνα Νοτοπούλου.

Μιλώντας στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, η Κατερίνα Νοτοπούλου εισηγήθηκε την παραπομπή του Στέφανου Κασσελάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας με αίτημα τη διαγραφή του.

«Ο Κασσελάκης εντείνει το κλίμα διάλυσης και σύγκρουσης», τόνισε η ίδια.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με το newsit.gr, η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του κ. Κασσελάκη, προτείνοντας:

-Σύγκληση ΚΕ για απόρριψη υποψηφιότητάς του, δηλώνοντας πως δεν σέβεται καταστατικές αρχές και αποφάσεις και πως μόνος στόχος του να διαλύσει τον ΣΥΡΙΖΑ.

-Παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας με αίτημα διαγραφής.

Τέλος, η ίδια σημείωσε ότι στην «ΚΟ δε μπορούν να κατέχουν θέσεις ευθύνης άνθρωποι που δε σέβονται τις αποφάσεις αυτού του κόμματος».

Σημειώνεται πως μέσα στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, η Όλγα Γεροβασίλη ζήτησε την διαγραφή του Στέφανου Κασσελάκη.