Φλαμπουράρης: Στηρίζω την Όλγα Γεροβασίλη, η εμπειρία πρέπει να συμβαδίζει με την τόλμη

Θέση ανοιχτά υπέρ της Όλγας Γεροβασίλη έλαβε κατά την τοποθέτησή του, ο Αλέκος Φλαμπουράρης.
Μιλώντας συνήθως σε κρίσιμες στιγμές για το κόμμα, «απέναντί μας έχουμε μια καταστροφική κυρίαρχη Δεξιά, κάτι που και εμείς το επιτρέψαμε και πρέπει να τεθούμε επικεφαλής του μετώπου που θα την ανατρέψουμε» σημείωσε ο κ. Φλαμπουράρης, εκτιμώντας πως «βρισκόμαστε σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι».
«Είμαστε σύντροφοι και όχι αντίπαλοι και ανταγωνιστές» τόνισε ο πρώην υπουργός και δήλωσε «περήφανος για την κυβέρνηση της Αριστεράς με μπροστάρη πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα».
«Ας παλέψουμε λοιπόν όλοι μαζί για το δίκιο και το εφικτό», επισήμανε ο κ. Φλαμπουράρης.
Ο ίδιος τόνισε πως «αν γίνουν εκλογές με τις αναγκαίες καταστατικές δημοκρατικές διαδικασίες, θα στηρίξω τη φίλη μου, συντρόφισσα μου Όλγα», γιατί «πιστεύω ότι τούτη την κρίσιμη ώρα η εμπειρία πρέπει να συμβαδίζει με την τόλμη. Και τα δύο αυτά, τα έχει η Όλγα», κατέληξε.





