Έλενα Ακρίτα: Νέα ανάρτηση για την αλλαγή στάσης και τη στήριξη στον Στέφανο Κασσελάκη

Φωτογραφία: Intime
|
THESTIVAL TEAM

Αντιδράσεις προκάλεσε η αλλαγή στάσης της Έλενας Ακρίτα, που σήμερα το πρωί απέσυρε τη στήριξή της στην Έφη Αχτσιόγλου και δήλωσε την ξεκάθαρη στήριξή της προς τον Στέφανο Κασσελάκη.

Η κα Ακρίτα εξηγούσε σε ανάρτησή της στο Facebook, τους λόγους που άλλαξε γνώμη και πλέον στηρίζει τον Στέφανο Κασσελάκη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα προχώρησε σε νέα διευκρινιστική δήλωση, εξηγώντας πως είχε διαφορετική άποψη από την εποχή που η Έφη Αχτσιόγλου είχε κάνει δήλωση «ίσων αποστάσεων για τους δημοσιογράφους». 

Η Έλενα Ακρίτα είχε διαφωνήσει, φέρνοντας ως παράδειγμα τους λόγους που οδηγήθηκε στην παραίτηση από «Τα Νέα» και τόνισε πως: «Δεν είμαστε όλοι ίδιοι στον δημοσιογραφικό κλάδο. Κι ούτε θα γίνουμε ποτέ. Καμία ανοχή σε εξισορροπιστικές πρακτικές που μάς βάζουν όλους στο ίδιο τσουβάλι».

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

«Υστερόγραφο στη δήλωση στήριξης μου στον Στ. Κασσελάκη.

Δεν είχα αποσύρει τη στήριξη μου όταν η υποψήφια Πρόεδρος έκανε δήλωση ίσων αποστάσεων για τους δημοσιογραφους – να μην τους αδικούμε για να μη μάς αδικούν. Μαζεύτηκαν αρκετά τα οποία και κορυφώθηκαν με την δήλωση της τη βραδιά των εκλογών.

Έχω πληρώσει με την παραίτηση μου από τα ΝΕΑ αυτή την… ανοχή: όταν «συνάδελφοι» έγραφαν τερατώδη ψεύδη για το σπίτι του Τσίπρα κι εγώ επέμενα στην αλήθεια περί ενοικίου, βρόντηξα την πόρτα κι έφυγα. Μετά από τόσα χρόνια σε αυτή τη δουλειά, για μένα είχε κόστος ψυχικό κι επαγγελματικό.

Δεν είμαστε όλοι ίδιοι στον δημοσιογραφικό κλάδο. Κι ούτε θα γίνουμε ποτέ. Καμία ανοχή σε εξισορροπιστικές πρακτικές που μάς βάζουν όλους στο ίδιο τσουβάλι.

Καμία όμως. Γιατί μερικοί από μας αυτές τις συμψηφιστικές αντιλήψεις τις έχουμε νιώσει στο πετσί μας.

Και τις έχουμε πληρώσει πανάκριβα».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.