Δικογραφία για τα Τέμπη: Αντίγραφό της πήρε ο Χρήστος Σπίρτζης – Μόνο 12 βουλευτές την έχουν μελετήσει

Η δικογραφία για τα Τέμπη βρίσκεται στη Βουλή δύο ημέρες. Ωστόσο, οι δεκάδες χιλιάδες σελίδες και η απαγόρευση αντιγράφων φαίνεται ότι αποθαρρύνουν τους βουλευτές για την ανάγνωσή της.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, μόλις 12 βουλευτές έχουν προσέλθει στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στον πρώτο όροφο του κοινοβουλίου και έχουν δει μέχρι στιγμής την δικογραφία «μαμούθ» για τα Τέμπη, που απέστειλε στη Βουλή η εισαγγελία της Λάρισας.
Αντίγραφο της δικογραφίας πήρε ο πρώην υπουργός Χρήστος Σπίρτζης, που εμπλέκεται στην υπόθεση, έπειτα από αίτημα που είχε υποβάλλει στον πρόεδρο της Βουλής, Νικήτα Κακλαμάνη.
Οι βουλευτές, μπορούν να βλέπουν τη δικογραφία στην αίθουσα «Παύλος Μπακογιάννης», αλλά δεν έχουν δικαίωμα να φωτογραφίζουν σημεία της δικογραφίας.
Σήμερα, γνώση της δικογραφίας έλαβαν και ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Μαρκόπουλος, και ο βουλευτής της Νίκης, Τάσος Οικονομόπουλος. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αίθουσα φυλάσσεται επί 24ωρου βάσεως, από την ασφάλεια της Βουλής.