“Αντάρτικο” Πολάκη στον ΣΥΡΙΖΑ για τα ομόφυλα ζευγάρια – Διαφωνεί με το νομοσχέδιο

Φωτογραφία: Intime
|
THESTIVAL TEAM

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά την συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ επιφυλάξεις για τους χειρισμούς του Στέφανου Κασσελάκη στο θέμα των ομόφυλων ζευγαριών εξέφρασαν ο Σωκράτης Φάμελλος, ο Νίκος Παππάς και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Την διαφωνία του για το νομοσχέδιο που αφορά στα δικαιώματα των ομόφυλων ζευγαριών, φέρεται να εξέφρασε ο Παύλος Πολάκης, κατά την συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά την συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, όταν έφτασαν στο θέμα για το νομοσχέδιο που αφορά στα δικαιώματα των ομόφυλών ζευγαριών, ο Παύλος Πολάκης φέρεται να είπε: «Δεν μπορεί να ανέβει κάνεις πάνω από 300 μέτρα υψόμετρο (σ.σ. εννοώντας τα χωριά) και να ανοίξει συζήτηση για οποιοδήποτε άλλο θέμα χωρίς να σου πουν γι’ αυτό».

Να σημειωθεί ότι, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, τις επιφυλάξεις τους για τους χειρισμούς του Στέφανου Κασσελάκη στο θέμα των ομόφυλων ζευγαριών εξέφρασαν ο Σωκράτης Φάμελλος, ο Νίκος Παππάς και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος. Αυτές μάλιστα είχαν να κάνουν με το ζήτημα της κομματικής πειθαρχίας για τη ψήφιση του νομοθετήματος, θέση την οποία εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην συνέντευξη που παραχώρησε στο Star το βράδυ της Πέμπτης (11/01).

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.