Άννα Ευθυμίου: Αναγκαίες οι πρόσθετες παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού στη Θεσσαλονίκη

|
THESTIVAL TEAM

«Αναγκαίες» χαρακτηρίζει η βουλευτής ΝΔ Α’ Θεσσαλονίκης, Άννα Ευθυμίου, τις πρόσθετες παρεμβάσεις του υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών για την άμβλυνση των επιπτώσεων στο κυκλοφοριακό ζήτημα της Θεσσαλονίκης, λόγω των εργασιών του Fly Over.

«Είναι πέρα από κάθε συζήτηση ότι το έργο του FlyOver και αναγκαίο και χρήσιμο είναι. Βέβαια, οι κυκλοφοριακές επιπτώσεις των έργων κατασκευής του, έχουν συνέπειες σχεδόν σε όλους τους Θεσσαλονικείς. Η λήψη των έξι πρόσθετων παρεμβάσεων για την άμβλυνση των επιπτώσεων στο κυκλοφοριακό της Θεσσαλονίκης που ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών μετά από σύσκεψη με τους φορείς της πόλης ήταν αναγκαία. Εύλογη είναι και η άμεση εκτέλεσή τους» αναφέρει σε δήλωσή της και προσθέτει: «Άλλωστε, έχω καταθέσει στον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών εφτά προτάσεις για το παραπάνω θέμα. Μία εκ των οποίων, και συγκεκριμένα, η εκμίσθωση τμημάτων του πρώην στρατοπέδου Καρατάσιου για την εξασφάλιση διαδρόμου για τα ασθενοφόρα προς τα Νοσοκομεία 424 και Παπαγεωργίου, περιλαμβάνεται στις σχετικές ανακοινώσεις του Υπουργού, ο οποίος ανταποκρίθηκε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη σχετική συζήτησή μας.

Αυτό που είναι αυτονόητο, τη στιγμή που οι Θεσσαλονικείς υφίστανται μεγάλη ταλαιπωρία στην καθημερινότητά τους, είναι κάθε θεσμικός παράγοντας να σέβεται και την κατάσταση αυτή και την πόλη και τους Θεσσαλονικείς» καταλήγει.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.