Αλ. Χαρίτσης: Η συγκρότηση της Νέας Αριστεράς είναι κοινωνική ανάγκη

Φωτογραφία: Intime
|
THESTIVAL TEAM

“Η κοινωνία αγωνιά, ασφυκτιά, βλέπει ότι δεν υπάρχει εναλλακτική”, τόνισε από την Κόρινθο ο πρόεδρος της Κ.Ο. της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης.

“Είναι απαραίτητο”, εξήγησε ο κ. Χαρίτσης -από την αίθουσα του Επιμελητηρίου Κορινθίας- “είναι κοινωνική ανάγκη να συγκροτήσουμε λαϊκό και όχι λαϊκίστικο φορέα, που θα απαντάει ΟΧΙ με το life style, αλλά με το περιεχόμενο”.

“Η Νέα Αριστερά θέλουμε να είναι αξιόπιστη, ειλικρινής δύναμη”, σημείωσε με έμφαση ο κ. Χαρίτσης.

Σύμφωνα με το ertnews.gr, ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς αναφέρθηκε και στα τρία ζητήματα, που θέτει ο πολιτικός φορέας και είναι πρώτον οι κοινωνικές ανισότητες, δεύτερον η κλιματική δικαιοσύνη, και τρίτον τα ζητήματα Δημοκρατίας και θεσμών.

Τέλος ο κ. Χαρίτσης χαρακτήρισε ως βασικό στοίχημα την εδραίωση της Νέας Αριστεράς και ιδιαίτερα σημαντική τη μάχη των ευρωεκλογών. “Πρέπει η Νέα Αριστερά να στείλει ηχηρό μήνυμα στη Νέα Δημοκρατία και να παίξει ρόλο καταλύτη στις εξελίξεις στον Αριστερό χώρο”.

Τέλος, ο κ. Χαρίτσης είπε ότι “με το συνέδριο της Νέας Αριστεράς που θα ξεκινήσει την 1/3 θα ξεκινήσει και η πορεία για την ανατροπή της δεξιάς και των συσχετισμών, που αφορούν τις ζωές μας και αυτές των παιδιών μας”.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.