Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Κασσελάκης είναι καπιταλιστής, όπως εγώ – Πιστεύει στην επιθετική εξαγορά

Φωτογραφία: Intime
|
THESTIVAL TEAM

Στη νίκη Κασσελάκη στον πρώτο γύρο των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης είπε χαρακτηριστικά πως τόσο ο ίδιος όσο και ο Στέφανος Κασσελάκης, είναι καπιταλιστές, από τη στιγμή που ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δούλευε για την Goldman Sachs και είναι εφοπλιστής.

«Ο Κασσελάκης είναι καπιταλιστής, δεν τον λες κομμουνιστή. Όταν είσαι στην Goldman Sachs και είσαι εφοπλιστής είσαι καπιταλιστής. Δεν το λέω για κακό, το λέω για καλό», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο υπουργός έκανε ένα παραλληλισμό, λέγοντας ότι όπως όταν μια επιχείρηση δεν πάει καλά, πάνε κάτι «καρχαρίες» και την «τρώνε», και πως έτσι έκανε και ο Κασσελάκης.

«Εγώ είμαι καπιταλιστής και το λέω. Εμείς στον καπιταλισμό, εγώ, ο Κασσελάκης, και άλλοι, πιστεύουμε έχουμε μια έννοια που λέγετε επιθετική εξαγορά. Δηλαδή όταν ένα μεγάλο, brand έχει καταρρεύσει, εμφανίζονται κάτι καρχαρίες της αγοράς και την τρώνε την επιχείρηση και οι παλαιοί μέτοχοι μένουν ενεοί. Συνήθως αυτές οι εξαγορές δεν πάνε καλά, τις σπάνε μετά τις επιχείρησες σε κομμάτια και τις πουλάνε κομμάτι – κομμάτι. Έγινε μια επιθετική εξαγορά καπιταλιστική φουλ», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.