Γιάννης Μπαλάφας: Κάθε μέρα που περνάει, όλο και περισσότερο η ΝΔ αποκαλύπτεται

|
THESTIVAL TEAM

Πυρά εναντίον της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε ο Γιάννης Μπαλάφας, υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, στο Νότιο Τομέα Αθήνας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Αυγή». «Κάθε μέρα που περνάει, όλο και περισσότερο η ΝΔ αποκαλύπτεται: κατάργηση επιδομάτων, μείωση συντάξεων, κατάργηση εργατικών δικαιωμάτων, μία πρόσληψη για κάθε πέντε αποχωρήσεις, απόλυση συμβασιούχων, στήριξη της ιδιωτικής ασφάλισης, ιδιώτες σε κάθε κερδοφόρο δραστηριότητα και υπονόμευση του Δημοσίου» σχολιάζει αναφορικά με την αξιωματική αντιπολίτευση, ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφέρει επίσης πως «εμείς στηρίξαμε το δημόσιο τομέα και δημιουργήσαμε εκατοντάδες χιλιάδες νέες και αξιοπρεπείς θέσεις εργασίας όπως προκύπτει από τα δημόσια στοιχεία. Φροντίσαμε να επανεργοποιηθεί ο θεσμός των συλλογικών συμβάσεων εργασίας. Έτσι θα συνεχίσουμε. Η μεγάλη μάχη τώρα θα πρέπει να επικεντρωθεί στη νέα γενιά και στον επαναπατρισμό όλων αυτών των επιστημόνων και εξειδικευμένων εργατών που ξενιτεύτηκαν».

Παράλληλα, σε άλλο σημείο της συνέντευξής του κάνει λόγο για τη φορολογία, σημειώνοντας πως «η φορολογία είναι εργαλείο δικαιοσύνης και ανάπτυξης, και όχι στήριξης του μεγάλου πλούτου».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.