Κ. Νοτοπούλου: Mε το ίδιο σθένος παλεύουμε για το σήμερα και το αύριο, για κοινωνική δικαιοσύνη (VIDEO)

|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

Τα συγχαρητήρια της στους μαθητές και τις μαθήτριες που παρέλασαν σήμερα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, έδωσε η υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου.

Παράλληλα με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, η κ. Νοτοπούλου ανέφερε, ότι «σήμερα με το ίδιο σθένος, με τόλμη παλεύουμε για το σήμερα και το αύριο για κοινωνική δικαιοσύνη».

«Τιμούμε σήμερα τους προγόνους μας που αγωνίστηκαν και έδωσαν τη ζωή τους για την ελευθερία και την πατρίδα, ενάντια στον κατακτητή, ενάντια στο φασισμό. Σήμερα με το ίδιο σθένος, με τόλμη παλεύουμε για το σήμερα και το αύριο για κοινωνική δικαιοσύνη», τόνισε η κ. Νοτοπούλου

Γιάννης Αμανατίδης: H νεολαία δίνει πάλι το παρών της ενάντια στις φασιστικές και στις ναζιστικές ιδέες

aman.jpg

Συγχαρητήρια στη νεολαία της Θεσσαλονίκης που παρέλασε σήμερα, έδωσε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Αμανατίδης, ο οποίος εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.

“Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην νεολαία της Θεσσαλονίκης που παρέλασε, που τίμησε την μεγάλη αυτή γιορτή της σημαίας αλλά και της επετείου του “Όχι”. Τίμησε όλους αυτούς που πάλεψαν ενάντια στο φασισμό και στον ναζισμό. Νομίζω ότι η νεολαία δίνει πάλι το παρών της ενάντια στις φασιστικές και στις ναζιστικές ιδέες”, ανέφερε ο κ. Αμανατίδης.


Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.