Τ. Κουίκ: Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης υπεύθυνοι για τις αυτοκτονίες

|
THESTIVAL TEAM

“Η συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη» και οι μνημονιακές της πολιτικές είναι…

υπεύθυνες για τις αυτοκτονίες του τελευταίου διαστήματος”, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ.

Αναλυτικά η δήλωση:

“Πρέπει ή όχι να μένω με την απορία, αν προσωπικά οι αρχηγοί, αλλά και οι Υπουργοί και οι βουλευτές της συγκυβέρνησης Σαμαρα – Βενιζέλου – Κουβέλη, συναισθάνονται σε πόσες αυτοκτονίες έχουν οδηγήσει συμπολίτες μας, εξ αιτίας της μνημονιακής πολιτικής τους, σε αγαστή συνεργασία με τη Τρόικα των τοκογλύφων, που σκοτώνει την Ελλάδα και τους Έλληνες;

Η Βουλή ορκίστηκε. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ τους περιμένουμε και να απολογηθούν για την εκατόμβη της απώλειας ανθρώπινων ψυχών και να ακούσουμε τί θα πράξουν νομοθετικά (αν τους το επιτρέψει ο κάθε μισητός Τόμσεν) για να μη περάσουν άλλα δράματα οι ελληνικές οικογένειες”.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.