Στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης ο Αλέξης Τσίπρας – Ο διάλογος με Μπουτάρη και Γούλα (VIDEO)

|
ΜΑΓΔΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης έφτασε πριν από λίγο ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Στην είσοδο τον υποδέχτηκαν ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, αλλά και η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Καλυψώ Γούλα.

Εκεί Τσίπρας και Μπουτάρης είχαν μια σύντομη συζήτηση, αναφορικά με την επίθεση που δέχτηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, το περασμένο Σάββατο, στην εκδήλωση για την Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων, στο Λευκό Πύργο.

«Όλα καλά;», ρώτησε ο πρωθυπουργός τον κ. Μπουτάρη, προσθέτοντας πως η κ. Γούλα ήταν αυτή που «έφαγε τις πιο πολλές».

Στη συνέχεια ο δήμαρχος του σύστησε τον προσωπικό του αστυνομικό και τον οδηγό του, που ήταν μαζί του κατά την επίθεση. Ο κ. Τσίπρας πρόσθεσε πως πρέπει να έχουν ταυτοποιηθεί άλλα τρία άτομα.

Οι δύο άνδρες ανέβηκαν στο γραφείο του δημάρχου προκειμένου να συνεχίσουν την κουβέντα.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.