Επεισόδιο Λαγού – Ξυδάκη: “Προδότη, πουλάς τη Μακεδονία” – “Χιτλερόψυχε, πούλησες την Κύπρο” (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Ένταση επικράτησε πριν από λίγο στη Βουλή μεταξύ του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγού και άλλων βουλευτών.

Ο ίδιος από το βήμα της Βουλής, επικαλέστηκε την επιστολή των Παμμακεδονικών Ενώσεων προς τους βουλευτές, η οποία απειλούσε με ισόβια σε όσους υπογράψουν για σύνθετη ονομασία στο Σκοπιανό. «Βγήκε και έκλαιγε ο πρόεδρος της Βουλής» είπε ο βουλευτής της Χ.Α. και όταν από τα έδρανα κάποιοι διαμαρτυρήθηκαν, άρχισε να φωνάζει: «Σταμάτα ρε, προδότη! Προδότες, πουλημένοι!»

Εκείνη την ώρα σηκώθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης και του έκανε νόημα να κατέβει από το βήμα. «Φύγε από δω ρε!» του φώναξε ο Γιάννης Λαγός. Ο κ. Ξυδάκης πήγε μπροστά του διαμαρτυρόμενος έντονα. Τα πνεύματα οξύνθηκαν και ο προεδρεύων, Σπύρος Λυκούδης, φώναξε την φρουρά της Βουλής να παρέμβει και μόνο χάρη στην επέμβαση των αστυνομικών αποσοβήθηκαν τα χειρότερα.

«Αποκλείεται να συνεχίσει την διαδικασία το προεδρείο με τέτοια εξυβριστική συμπεριφορά. Εάν συνεχιστεί θα έχουμε χειρότερη εξέλιξη, Καλύτερη απάντηση από την δική σας ηρεμία δεν πρόκειται να υπάρχει» είπε ο κ. Λυκούδης.

Η συνεδρίαση διεκόπη προσωρινά, για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.