Την παραίτηση του υπουργού Άμυνας ζητούν οι Οικολόγοι Πράσινοι

|
THESTIVAL TEAM

Την παραίτηση του υπουργού Άμυνας, Φράγκου Φραγκούλη ζήτησαν κατά τη σημερινή τους συνάντηση με τον πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικραμμένο οι Οικολόγοι Πράσινοι. Η…

επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος, Ιωάννα Κοντούλη τόνισε κατά τη συνάντηση της με τον πρωθυπουργό ότι “μας στενοχωρεί πολύ η παρουσία στην υπηρεσιακή κυβέρνηση του στρατηγού Φραγκούλη. Είναι μία κίνηση που θα έπρεπε να διορθωθεί όταν έχει υπερασπιστεί συνθήματα ιδιαίτερα εθνικιστικά που φέρουν πρόβλημα στην εξωτερική πολιτική της χώρας”.

Η ίδια υπογράμμισε την αναγκαιότητα να παραμείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη και είπε ότι οι Οικολόγοι Πράσινοι έχουν ζητήσει μείωση της εκλογικής τους χρηματοδότησης κατά 50%. Μετά το τέλος της συνάντησης της με τον κ. Πικραμμένο ανέφερε ότι οι συνομιλίες τους αφορούσαν κυρίως την οικονομική κατάσταση της χώρας και ανέφερε ότι “είμαστε πολιτικός χώρος που πιστεύουμε στην Ευρώπη, στην αναγκαιότητα να διατηρήσουμε τη θέση μας στο ευρώ”.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.