Θεσσαλονίκη: Εθελοντικός καθαρισμός σήμερα στο παράκτιο τμήμα του Γαλλικού ποταμού

|
THESTIVAL TEAM

Πρόσκληση για συμμετοχή σε εθελοντικό καθαρισμό απευθύνει για σήμερα, Σάββατο 18 Φεβρουαρίου η Μονάδα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Κεντρικής Μακεδονίας του Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α., σε μία εκδήλωση που διοργανώνεται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγροτόπων, σε συνεργασία με τις εθελοντικές ομάδες Εχεδώρου Φύσις, Save your Hood Thessaloniki και Save your Hood Thermaikos.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται εξ’ αναβολής, λόγω κακών καιρικών συνθηκών που επικράτησαν στις αρχές Φεβρουαρίου. Φέτος, η Παγκόσμια Ημέρα Υγροτόπων γιορτάστηκε σε εκατοντάδες υγροτόπους σε όλο τον κόσμο με θέμα «Είναι ώρα για αποκατάσταση των υγροτόπων».

Το νέο «ραντεβού» για τον εθελοντικό καθαρισμό είναι σήμερα Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, στις 11 το πρωί, με σημείο συνάντησης το κτήριο του ΕΘΙΑΓΕ στο Καλοχώρι (το εγκαταλειμμένο κτίριο αμέσως μετά την εκβολή του Γαλλικού).

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.

Περισσοτερες Ειδησεις