Βραχυκύκλωμα στο αεροπλάνο που μετέφερε τον Κασσελάκη – Έκανε αναγκαστική προσγείωση

Φωτογραφία: Intime
|
THESTIVAL TEAM

Περιπέτεια στον αέρα για τον πρόεδρο του Κινήματος Δημοκρατίας, Στέφανο Κασσελακη. Συναγερμός σήμανε στο αεροπλάνο της air France, με το οποίο επέστρεφε από το Παρίσι, όπου συμμετείχε στη Σύνοδο των Ευρωπαίων Δημοκρατών του Εμανουέλ Μακρόν.

Ξαφνικά στην καμπίνα των επιβατών υπήρξε έντονη οσμή καμένου, γεγονός που με βάση τις πρώτες πληροφορίες ήταν αποτέλεσμα κάποιου βραχυκυκλώματος.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι επιβάτες του αεροπλάνου πανικοβλήθηκαν.

Αναγκαστική προσγείωση

Εν τέλει, υπήρξε αναγκαστική προσγείωση (emergency landing) του αεροπλάνου στην πόλη της Βενετίας. Αυτή τη στιγμή, ο Στέφανος Κασσελάκης και οι υπόλοιποι επιβάτες περιμένουν νέο αεροπλάνο, το οποίο θα τους επιστρέψει στην Αθήνα.

Από την πλευρά του πάντως, ο πρόεδρος του ΚΙ.ΔΗ. δεν…πτοήθηκε και δεν αλλάζει το πρόγραμμά του. Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα μέσα στη ημέρα, αύριο, Τετάρτη, θα προχωρήσει κανονικά στις προγραμματισμένες περιοδείες σε Λαμία και Θεσσαλονίκη.

Πηγή: in.gr

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.