Το καλοκαίρι στην Ελλάδα ο γάμος Στέφανου Κασσελάκη – Τάιλερ Μακμπέθ

Φωτογραφία: Intime
|
THESTIVAL TEAM

Ο Τάιλερ Μακμπέθ, ο σύζυγος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, μίλησε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, και αποκάλυψε ότι σκοπεύουν να παντρευτούν το καλοκαίρι στην Ελλάδα.

Ο σύζυγος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είπε ακόμα ότι σκοπεύουν να αποκτήσουν μια μόνιμη κατοικία στην χώρα μας και απαντώντας στην ερώτηση εάν αναζητά κάποιες επιχειρηματικές ευκαιρίες στην Ελλάδα τόνισε ότι στόχος του είναι να προσφέρει εθελοντική εργασία.

Αναφερόμενος στην ψήφιση του νόμου για τα ομόφυλα ζευγάρια ο Τάιλερ Μακμπέθ είπε ότι είναι ένα εξαιρετικό βήμα για την Ελλάδα ενώ δεν παρέλειψε να κάνει και πολιτικές εκτιμήσεις για την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις μετά το τελευταίο συνέδριο και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάει καλά στις εθνικές εκλογές.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.