Συνεχίζονται οι εορτασμοί για τον γάμο Κασσελάκη-Τάιλερ -Ιδιωτικό δείπνο με θέα τα Λευκά Όρη (φωτο)

|
THESTIVAL TEAM

Συνέχεια στους εορτασμούς για τον γάμο τους, που θα γίνει την Παρασκευή στα Χανιά, έδωσαν οι Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ.

Σύμφωνα με το flashnews, παρέθεσαν ακόμη ένα δείπνο στους 130 καλεσμένους τους. Έτσι, μετά το δείπνο με θέα το Ενετικό Λιμάνι, παρέθεσαν δεξίωση στο κτήμα Κάμπος, στο Νέο Χωριό Χανίων.

Συγγενείς και φίλοι ξεκίνησαν να φτάνουν στο κτήμα από νωρίς το απόγευμα, ενώ το αγαπημένο ζευγάρι κατέφθασε λίγη ώρα αργότερα με ιδιωτικό αυτοκίνητο, το οποίο μπήκε στον χώρο της δεξίωσης, με σκοπό να αποφύγουν τις κάμερες.

Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια, καθώς απαγορεύτηκε η είσοδος τόσο σε δημοσιογράφους όσο και σε κόσμο χωρίς πρόσκληση, με σκοπό τη διασφάλιση της ιδιωτικότητας των προσωπικών στιγμών του ζευγαριού.

Δείτε φωτογραφίες από την άφιξη των καλεσμένων στο δείπνο

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.