Στέφανος Κασσελάκης: Ο Τάιλερ έκανε μετακόμιση στο νέο τους σπίτι την ώρα που βρισκόταν σε συνάντηση με τον Μητσοτάκη

Η πρώτη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Στέφανο Κασσελάκη πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 1/11, στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή.
Οι δυο πολιτικοί συναντήθηκαν στις 10 το πρωί και η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Στέφανο Κασσελάκη διήρκησε σχεδόν μια ώρα.
Ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα» και συγκεκριμένα ο Ξενοφώντας Σκιντζής, σήμερα το πρωί αποκάλυψε πως ο Τάιλερ την ώρα που ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν στη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, έκανε μετακόμιση.
Όπως είπε ο δημοσιογράφος, ο Τάιλερ μετακινόταν με το αυτοκίνητο, μετέφερε πράγματα, κάποιες συσκευές και κάποια ρούχα στο νέο τους σπίτι.
Τέλος δεν έχει γίνει ωστόσο ακόμη γνωστό, όπως είπε, σε ποια περιοχή έχει μετακομίσει ο Τάιλερ με τον Στέφανο Κασσελάκη.
Δείτε το βίντεο:





