Κυμπουρόπουλος: Σήμερα γιορτάζω, γιατί είμαι ζωντανός – Η 9ωρη δοκιμασία στο χειρουργείο

Πριν από ακριβώς ένα χρόνο, στις 29 Αυγούστου 2023, βρισκόταν στη ΜΕΘ του Λαϊκού Νοσοκομείου, έπειτα από πολύωρη επέμβαση, η οποία είχε σοβαρές επιπλοκές, γράφει σε ανάρτησή του ο πρώην ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιος Κυμπουρόπουλος.
Στην ανάρτησή του παραθέτει μια φωτογραφία από τη νοσηλεία του.
Όπως γράφει «το περσινό καλοκαίρι ήταν πολύ δύσκολο για εμένα. Όχι γιατί είχα να κάνω κάποιο σοβαρό χειρουργείο, μια αφαίρεση χοληδόχου κύστεως ήταν, αλλά γιατί για να την κάνω έπρεπε να υποβληθώ και σε τραχειοστομία… ο μεγαλύτερος μου φόβος!».
Η επέμβαση κράτησε περίπου 9 ώρες γιατί υπήρξαν επιπλοκές μέσα στο χειρουργείο «οι οποίες θα μπορούσαν να ήταν θανατηφόρες, αν δεν υπήρχε η εξαιρετική ιατρική ομάδα του δημόσιου νοσοκομείου “ΛΑΙΚΟΝ”».
«Για αυτό λοιπόν σήμερα γιορτάζω… Βούτηξα μέσα στο φόβο χωρίς να ξέρω αν θα τα καταφέρω. Έκανα μια δύσκολη επιλογή, χωρίς να τη θέλω. Το μόνο που ήξερα είναι ότι προσπαθούσα να προχωρήσω και να βρεθώ ξανά στα όνειρα μου», γράφει και ευχαριστεί ονομαστικά την ιατρική ομάδα που τον φρόντισε για την μάχη που έδωσαν.
Η ανάρτηση του Στέλιου Κυμπουρόπουλου:
Ακριβώς ένα χρόνο πριν στην ΜΕΘ του Λαικού νοσοκομείου. Σήμερα ναι γιορτάζω, γιατί είμαι ζωντανός! Υπάρχει μεγαλύτερη ευλογια απο αυτό;;
— S. Kympouropoulos (@Kympouropoulos) August 29, 2024
Το περσινό καλοκαίρι ήταν πολύ δύσκολο για εμένα. Όχι γιατί είχα να κάνω κάποιο σοβαρό χειρουργείο, μια αφαίρεση χοληδόχου κύστεως ήταν, αλλά… pic.twitter.com/guUY2Ftixf
Ακολουθήστε το Thestival στο 




