Το όραμα της Upbility για μάθηση χωρίς αποκλεισμούς

|
THESTIVAL TEAM

Η Upbility προασπίζεται ένα όραμα όπου η αποδοχή και ο εορτασμός της διαφορετικότητας είναι θεμελιώδους σημασίας και η αντιμετώπιση των μαθησιακών προκλήσεων γίνεται με ενσυναίσθηση και σύγχρονες μεθόδους. Ως πρωτοπόρος στις εκπαιδευτικές εκδόσεις από την ίδρυσή του το 2016, το Upbility αποτελεί μια ανεξάρτητη οντότητα που δεσμεύεται να βοηθήσει ανθρώπους όλων των ικανοτήτων να ξεκλειδώσουν τις δυνατότητές τους. Μέσα από τη συγχώνευση της ενσυναίσθησης και της τεχνογνωσίας, η Upbility υπερβαίνει τα παραδοσιακά επιχειρηματικά μοντέλα, ενσαρκώνοντας ένα κίνημα προς μια παγκόσμια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς και ενσυναίσθηση.

Η κατευθυντήρια αποστολή μας

“Η αποστολή μας, “Ξεκλειδώστε τις δυνατότητές σας”, σηματοδοτεί την πίστη μας στο καθολικό δικαίωμα στην εκπαίδευση και την προσωπική ανάπτυξη, ανεξάρτητα από τις ατομικές ικανότητες. Στόχος μας είναι να καλλιεργήσουμε έναν κόσμο όπου η διαφορετικότητα όχι μόνο γίνεται αποδεκτή, αλλά και γιορτάζεται με χαρά, και όπου οι μαθησιακές προκλήσεις αντιμετωπίζονται με καινοτόμες και ενσυναισθητικές λύσεις.

Διαφορετικές εκπαιδευτικές προσφορές

Η Upbility παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και υλικών σε διάφορους τομείς:

  • Εκπαίδευση και διδασκαλία: Καινοτόμα εργαλεία που αναζωογονούν και ενισχύουν τις παραδοσιακές μεθόδους μάθησης.
  • Ειδική εκπαίδευση: Προσαρμοσμένοι πόροι που ανταποκρίνονται στις ειδικές ανάγκες όσων χρειάζονται ειδική εκπαίδευση, εξασφαλίζοντας μια εκπαιδευτική εμπειρία χωρίς αποκλεισμούς.
  • Ψυχολογία και ψυχοθεραπεία: Πόροι που εστιάζουν στον κρίσιμο ρόλο της ψυχικής υγείας στην εκπαίδευση, βοηθώντας τη γνωστική και συναισθηματική ανάπτυξη.
  • Λογοθεραπεία: Εργαλεία που στοχεύουν στην ενίσχυση των επικοινωνιακών δεξιοτήτων.
  • Εργοθεραπεία: Πόροι που αποσκοπούν στην προώθηση της ανεξαρτησίας στις δραστηριότητες της καθημερινής ζωής.
  • Υγεία και ευεξία: Οδηγοί που εστιάζουν σε μια ολιστική προσέγγιση της υγείας, απαραίτητη για την αποτελεσματική μάθηση και ανάπτυξη.

Εξειδικευμένες εκπαιδευτικές σειρές: Σχολικά βοηθήματα

Ανταποκρινόμενη στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι μαθητές με ειδικές ανάγκες, η Upbility δημιούργησε τη σειρά σχολικών βοηθημάτων. Αυτή η εξειδικευμένη εκπαιδευτική εργαλειοθήκη ευθυγραμμίζεται με τα τυπικά προγράμματα σπουδών και περιλαμβάνει:

  • Υλικό για κάθε τάξη: Προσεκτικά επιμελημένο περιεχόμενο για διαφορετικά εκπαιδευτικά επίπεδα.
  • Οπτικά βοηθήματα: Απλοποίηση πολύπλοκων εννοιών με διαισθητικές οπτικές ενδείξεις.
  • Ενδιαφέρουσες μαθησιακές δραστηριότητες: Διαδραστικές και ευχάριστες εργασίες για την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας της μάθησης.
  • Δομημένοι οδηγοί μάθησης: Προώθηση της κριτικής σκέψης και της κατανόησης μέσω καθοδηγούμενων ερωτήσεων και υποδείξεων.

Συνεργατικές προσπάθειες

Είμαστε υπερήφανοι για τις ολοκληρωμένες συνεργασίες μας με ένα ευρύ φάσμα επαγγελματιών της εκπαίδευσης και ενδιαφερόμενων φορέων, συμπεριλαμβανομένων θεραπευτών, εκπαιδευτικών και γονέων. Αυτές οι συνεργασίες διασφαλίζουν ότι το υλικό μας ανταποκρίνεται στις ποικίλες ανάγκες του κοινού μας.

Περιβαλλοντική δέσμευση

Σε συνεργασία με την Ecologi, η Upbility αποδεικνύει την αφοσίωσή της στην περιβαλλοντική διαχείριση. Συμμετέχουμε σε πρωτοβουλίες αντιστάθμισης εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και επενδύουμε σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, ενώ η δέσμευσή μας να φυτεύουμε ένα δέντρο για κάθε παραγγελία αναδεικνύει την αφοσίωσή μας στον περιβαλλοντικό αντίκτυπο.

Ενίσχυση της κοινοτικής δέσμευσης

Η Upbility απευθύνει προσκλήσεις σε επαγγελματίες, εκπαιδευτικούς και γονείς να συμμετάσχουν στα ενημερωτικά μας σεμινάρια και εργαστήρια. Αυτές οι συνεδρίες καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, από προηγμένες εκπαιδευτικές τεχνικές έως τη διαχείριση προκλητικών συμπεριφορών, ενδυναμώνοντας τους συμμετέχοντες με γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες.

Η πρόσκλησή σας για συμμετοχή

Ελάτε μαζί μας στο Upbility στην αποστολή μας να αναμορφώσουμε τις εκπαιδευτικές εμπειρίες. Ανακαλύψτε τις εκδόσεις μας, συμμετέχετε στην κοινότητά μας μέσω των τελευταίων ειδήσεων, άρθρων και podcast και ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η συμμετοχή σας είναι ζωτικής σημασίας για να μας βοηθήσει να υλοποιήσουμε το όραμά μας για έναν κόσμο με σεβασμό και χωρίς αποκλεισμούς.

Επικοινωνήστε μαζί μας:
Upbility Publications LTD
81-83 Λεωφ,
1090 Λευκωσία,
Κύπρος

Ανακαλύψτε τις εκδόσεις μας σε διάφορες γλώσσες:
Αγγλικά: Upbility.net
Γαλλικά: Upbility.fr
Ιταλικά: Upbility.it
Ισπανικά: Upbility.es
Ελληνικά: Upbility.gr

Μαζί, μπορούμε να καλλιεργήσουμε το δυναμικό και να υποστηρίξουμε την ανάπτυξη. Εκτιμούμε τη συμμετοχή σας στο ταξίδι της Upbility.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.