Δ. Θεσσαλονίκης: Συνεχίζονται και σήμερα τα rapid tests σε εκπαιδευτικούς ενόψει της επαναλειτουργίας των σχολείων

|
THESTIVAL TEAM

Τη δυνατότητα να υποβληθούν σε rapid test για τον κορωνοϊό εξασφάλισε ο Δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεννόηση με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) για τους εκπαιδευτικούς, εν όψει της διά ζώσης επαναλειτουργίας των νηπιαγωγείων και των δημοτικών σχολείων.

H δράση ξεκίνησε χθες και θα συνεχιστεί και σήμερα σε δύο σημεία για τη διενέργεια τεστ στα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας αλλά και στους καθαριστές των σχολείων.

Συγκεκριμένα, τα τεστ θα διενεργούνται στο 72ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, στην περιοχή της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας, και στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, στην περιοχή της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας, από τις 9.00 κάθε πρωί.

Όπως εξήγησε η κυρία Ακριτίδου, η προσέλευση των εκπαιδευτικών και του λοιπού προσωπικού στα προκαθορισμένα σημεία θα γίνεται ανά σχολείο προς αποφυγήν ενδεχόμενου συγχρωτισμού.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.