Επιδότηση διδάκτρων για νέους και νέες από την επαρχία της Κεντρικής και της Βόρειας Ελλάδας στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ

|
THESTIVAL TEAM

Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης 2015 – 2016 ανακοινώνει την παροχή επιδότησης διδάκτρων 35% για όλους τους νέους και τις νέες από τις επαρχιακές πόλεις της Κεντρικής και της Βόρειας Ελλάδας!

Επιπλέον, το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας αντιλαμβανόμενο τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες της περιόδου που διανύουμε, ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους, ότι έως την ομαλοποίηση της κατάστασης στις τράπεζες, τους δίνεται η δυνατότητα να πραγματοποιήσουν δωρεάν την εγγραφή τους στα προγράμματα σπουδών που επιθυμούν.

Η επιδότηση διδάκτρων αφορά τις εγγραφές των δικαιούχων στα τμήματα Οκτωβρίου 2015, που θα ξεκινήσουν στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, για τους παρακάτω Τομείς Σπουδών:

 Διοίκησης & Οικονομίας
 Ναυτιλιακών
 Ασφάλειας Προσώπων & Υποδομών
 Επισιτισμού
 Τουρισμού
 Υγείας
 Φαρμάκων & Καλλυντικών
 Ομορφιάς & Μόδας
 Διαιτολογίας & Διατροφής
 Προσχολικής Αγωγής
 Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών
 Μηχανολογίας & Μεταφορών
 Εφαρμοσμένων Τεχνών
 Επικοινωνίας & ΜΜΕ
 Πολιτισμού & Αθλητισμού
 Αγροτικής Ανάπτυξης

Οι ενδιαφερόμενοι, για να κάνουν χρήση της παραπάνω προσφοράς θα πρέπει είτε να καλέσουν στο κέντρο εγγραφών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας στο 2310 552406, είτε να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ γράφοντας στα σχόλια «Επιδότηση Διδάκτρων Επαρχίας».

Πληροφορίες – Εγγραφές:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9, T. 2310 552406

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.