Ζέτα Μακρυπούλια: Μετά τη συνέντευξη στον Χατζηνικολάου, έπαθα κρίση πανικού

|
THESTIVAL TEAM

Η Ζέτα Μακρυπούλια ήταν καλεσμένη στην διαδικτυακή εκπομπή της Μαρίας Σολωμού και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως μετά την τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στον Νίκο Χατζηνικολάου έπαθε κρίση πανικού και εξήγησε το γιατί.

«Δεν το έχω πια με τις συνεντεύξεις, κάποτε το είχα. Η συνέντευξη που έδωσα στον Νίκο Χατζηνικολάου κάνει για δέκα. Το άγχος που είχα, δεν θες να το ξέρεις. Το σκεφτόμουν μια εβδομάδα πριν. Το βράδυ που έπαιξε η συνέντευξη και μόλις τελείωσε η συνέντευξη έπαθα κρίση πανικού. Έπαθα μετά κάτι στο δόντι και με τράβηξε δύο μήνες αυτή η ιστορία, που δεν το θεωρώ τυχαίο.
Προήλθε από την κρίση πανικού. Πιστεύω σε αυτά τα ψυχοσωματικά. Και έχω καταλάβει και το νιώθω ότι είναι υπερβολικό, δεν μπορώ να κάνω κάτι. Έχω πάθει αυτό το πράγμα με τις συνεντεύξεις, ας μην αναλύσουμε το τι και πώς. Έχω εκτεθεί πολλές φορές, έχω πει διάφορα πράγματα. Έχουν ασχοληθεί μαζί μου με πράγματα που μπορεί να μην έχω πει ποτέ, έχω λίγο κουραστεί. Αν θες, το θεωρώ κατόρθωμα το ότι πλέον μπορώ να υπάρχω στον χώρο χωρίς να δίνω συνεντεύξεις. Κανονικά έπρεπε να φας “παντόφλα”. Τρεις μέρες τώρα περνάω δύσκολα, βλέπω εφιάλτες»,
είπε μεταξύ άλλων η Ζέτα Μακρυπούλια.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.