Περρής για Μαλέσκου: Νομίζω ότι είναι ανεπίδεκτη και άλλοι έχουν προσπαθήσει να της εξηγήσουν τα προφανή και σοβαρά προβλήματα που έχει

Ο Βαγγέλης Περρής τοποθετήθηκε για την Ιωάννα Μαλέσκου, μιλώντας στην εκπομπή Buongiorno με τη Φαίη Σκορδά, το πρωί της Παρασκευής 23 Ιανουαρίου.
«Νομίζω ότι είναι ανεπίδεκτη. Δηλαδή και άλλοι άνθρωποι έχουν προσπαθήσει να της εξηγήσουν τα προφανή και σοβαρά προβλήματα που έχει. Η ακατάσχετη περιστροφή γύρω από μία έννοια με εκατοντάδες λέξεις που δεν χρειάζεται. Έχω ξαναπεί ότι το «λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν», πες ότι αυτό είναι νερό και όχι ένα υγρό διαφανές το οποίο έρχεται από πηγές και οι πηγές αυτές… Δεν χρειάζεται να μας δείξεις ότι ξέρεις», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος.
Ο Βαγγέλης Περρής ξεκαθάρισε πως η παρουσία κάποιου στην τηλεόραση δεν αποτελεί από μόνη της απόδειξη ποιότητας ή αποδοχής. «Δεν έχω πει ποτέ ότι όσοι είναι στην τηλεόραση κάτι βλέπουν. Κάποιος μπορεί να βρίσκεται εκεί για πολλούς λόγους, ακόμη και για να καλύψει ένα αδιέξοδο.
Ωστόσο, αμφισβήτησε το κατά πόσο αυτές οι επιλογές συνιστούν ουσιαστική διαφοροποίηση: «Δεν είμαι σίγουρος ότι έκανε πραγματικά διαφορετικά πράγματα. Ό,τι κάνει περιστρέφεται γύρω από τον ίδιο άξονα είναι “εγώ”».





