Θάνος Μαρίνης: Στο Cash or Trash, τίποτα δεν είναι στημένο

|
THESTIVAL TEAM

O Θάνος Μαρίνης σε συνέντευξή του στο Πρωινό μας, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο Cash or Trash, στο οποίο και συμμετέχει.

«Ακόμα επίσημη ενημέρωση δεν έχουμε για τη νέα σεζόν, γίνονται διεργασίες, μια τόσο επιτυχημένη εκπομπή πιστεύω ότι το Star δεν θα την αφήσει οπότε μάλλον θα είμαστε στις οθόνες. Τίποτα από αυτά που βλέπετε δεν είναι στημένο. Τα χρήματα είναι δικά μας, η παραγωγή δεν συμμετέχει σε αυτό», είπε αρχικά ο Θάνος Μαρίνης και συνέχισε:

«Η Δέσποινα είναι σχολείο, είναι για μένα η μεγαλύτερη πωλήτρια στην Ελλάδα. Έδωσε ακόμα ένα μάθημα, πάντα είχε την αγκαλιά μας το διάστημα που έχασε τον σύζυγό της. Κέρδισα ένα επιχειρηματικό σόου, πήρα 200.000, δούλεψα έναν χρόνο στην ΙΜΑΚΟ και έτσι γνώρισα και τη Σόνια. Τα παιδιά μου το έχουν ισορροπήσει μέσα τους, είναι κουλ, πιο πολύ εντυπωσιάζονται όταν με αναγνωρίζουν στον δρόμο».

Δείτε το βίντεο: