Συγκινεί η Ελένη Χατζίδου: Έχασα την ξαδέλφη μου 42 χρονών από καρκίνο στα κόκκαλα

|
THESTIVAL TEAM

Με αφορμή τη συνέντευξη της Σάνεν Ντόχερτι για τη μάχη της με τον καρκίνο, η Ελένη Χατζίδου μίλησε στο Breakfast@Star για την ξαδέλφη της που «έφυγε» από τη ζωή, εξαιτίας της ίδιας νόσου.

«Πόση δύναμη πρέπει να έχεις για να περνάς τόσο δύσκολες καταστάσεις και παρ’ όλα αυτά μέσα από αυτές να βγάζεις την αισιοδοξία σε όσους σε βλέπουν, είναι υγιείς και ασχολούνται με τα μικρά προβλήματα που τα θεωρούν μεγάλα… αλλά και με όσους δίνουν την ίδια μάχη με σένα», είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

«Θεωρώ ότι – και από προσωπική εμπειρία – ο περίγυρος περνάει πιο δύσκολα από τον ασθενή. Υπάρχει ποτέ στιγμή που λες: έχω τελειώσει με τη ζωή μου όλα όσα ήθελα να κάνω;», πρόσθεσε από την πλευρά του ο Ετεοκλής Παύλου.

«Αν θέλετε το πιστεύετε αλλά αν μου λέγατε: θα ήθελες να γυρίσεις τον χρόνο πίσω, να μην είσαι ο Ετεοκλής που είσαι, να μην σου είχε συμβεί τίποτα με το πρόσθετο μέλος και τα λοιπά, θα έλεγα όχι. Τη ζωή μου τη χάρηκα πιο πολύ απ’ όταν βγήκα από το νοσοκομείο παρά τα προηγούμενα χρόνια. Όσο απίστευτο και αν ακούγεται», παραδέχεται στη συνέχεια ο παρουσιαστής.

«Επειδή έχασα την ξαδέλφη μου πριν από μερικά χρόνια 42 χρονών από καρκίνο στα κόκκαλα, που τώρα αυτό έχει και η Ντόχερτι… τη δύναμη που είχε η ξαδέλφη μου δεν την έχει κανένας, παιδιά. Ειδικά αυτοί οι άνθρωποι», εξομολογήθηκε η Ελένη Χατζίδου στον αέρα του Breakfast@Star.

«Εμένα ακόμη και μερικοί άνθρωποι που έφυγαν από δίπλα μου ήταν γιατί μου είπαν ότι δεν αντέχουμε να σε στηρίξουμε. Ακόμα και η χειρότερή σου μέρα για κάποιους ανθρώπους είναι όνειρο ζωής», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Ετεοκλής Παύλου, μιλώντας από προσωπική εμπειρία.
«Καταλαβαίνεις και τους ανθρώπους που είναι δίπλα σου. Έρχονται να σου μιλήσουν και δεν ξέρουν πώς να το διαχειριστούν όλο αυτό. Φεύγουν από δίπλα σου, γιατί δεν το αντέχουν μέσα τους»
.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.