Survivor All Star: Ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε πότε θα γίνει ο τελικός

|
THESTIVAL TEAM

Το Survivor All Star έχει μπει στην τελική του ευθεία και όλοι σκέφτονται τον μεγάλο τελικό στο Γαλάτσι.

Ήδη οι παίκτες που έχουν παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο λιγοστεύουν, ενώ οι Εθνικές εκλογές της 25ης Ιουνίου, άλλαξαν τον προγραμματισμό της παραγωγής του ριάλιτι επιβίωσης για τον τελικό του Survivor.

Ο Γιώργος Λιανός, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “Sfera Fm”, αποκάλυψε πότε θα γίνει ο τελικός.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε: «Τέλη του μήνα γυρνάμε και στις 10-11 Ιουλίου θα γίνει ο τελικός του Survivor, κάπου εκεί νομίζω».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή “Πρωινό Μας”:

Υπενθυμίζεται πως το αρχικό πλάνο ήταν ο τελικός να μεταδοθεί ζωντανά στα τέλη Ιουνίου, ωστόσο, η μετακίνηση των εθνικών εκλογών νωρίτερα (25/6), η ραγδαία πτώση του μέσου όρου τηλεθέασης του ΣΚΑΪ όταν δεν έχει Survivor, αλλά και η προσδοκία για υψηλότερα διαφημιστικά έσοδα μετά το τέλος της δίμηνης προεκλογικής περιόδου, ώθησαν το κανάλι του Φαλήρου σε αλλαγή όλου του σχεδιασμού.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.