Στο χειρουργείο ο Αντώνης Σρόιτερ – Τι θα γίνει με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στον Alpha

Φωτογραφία: Intime
|
THESTIVAL TEAM

Το πρωί της Παρασκευής, ο Αντώνης Σρόιτερ βρέθηκε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε μια προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση.

Παρότι δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη φύση της επέμβασης, με μια ανάρτηση στα social media ενημέρωσε το κοινό του για την κατάσταση της υγείας του. Με χιούμορ και επαγγελματισμό, ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha έγραψε: «Το πρωί χειρουργείο, το απόγευμα δελτίο».

Παρά την πρωινή του εισαγωγή στο νοσοκομείο, φρόντισε να επιστρέψει κανονικά στα επαγγελματικά του καθήκοντα το ίδιο κιόλας απόγευμα, δείχνοντας τη συνέπεια και την αφοσίωσή του στη δουλειά του.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.