Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Πήγαμε χθες στο μαιευτήριο, η Ελένη Τσολάκη εξέπεμπε φως και ευτυχία”

|
THESTIVAL TEAM

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ελένη Τσολάκη καθώς έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έστειλε τις ευχές της στην παρουσιάστρια του Open, και όπως αποκάλυψε η ίδια την επισκέφτηκε στο μαιευτήριο και έλαμπε από ευτυχία.

«Εμείς πήγαμε χθες στο μαιευτήριο. Προλάβαμε, την είδαμε, της δώσαμε ένα φιλάκι. Η Ελένη είναι στην πιο όμορφη και ευτυχισμένη φάση. Είδα μια λεχωνίτσα, η οποία μόλις είχε γεννήσει και εξέπεμπε αυτό το φως, μια γαλήνη, μια ευτυχία και με την κόρη της αγκαλιά! Κάθισα 20 λεπτά, δεν είναι να κάθεσαι και περισσότερο σε αυτές τις περιστάσεις. Τους χάρηκα πολύ, να σας ζήσει παιδιά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι» αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.