Ραγίζει καρδίες η Ρένα Κουβελιώτη για την Ηρώ Καριοφύλλη: “Ας ερχόσουν έστω και με φωνές”

|
THESTIVAL TEAM

Λιγότερο από τρεις μήνες μετρούν από τότε που η Ηρώ Καριοφύλλη ταξίδεψε για την “γειτονιά των αγγέλων” έπειτα από την γενναία μάχη που έδωσε για μεγάλο διάστημα με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Τη συγκινητική αφιέρωση του Alpha στην Ηρώ Καριοφύλλη, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από λίγους μήνες, έπειτα από την γενναία μάχη που έδωσε για μεγάλο διάστημα με σοβαρά προβλήματα υγείας, είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό, το βράδυ της Πέμπτης (25/9).

Συγκεκριμένα, όταν έπεσαν οι τίτλοι τέλους των δύο πρώτων επεισοδίων για τη νέα δραματική σειρά “Να με λες μαμά” με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Κίτσου, προβλήθηκε μία κάρτα με τη συγκινητική αφιέρωση προς την αείμνηστη δημοσιογράφο.

“Αφιερωμένο στη μνήμη της δημοσιογράφου Ηρούς Καριοφύλλη για τη σημαντική συμβολή της στην έρευνα” σημειώθηκε χαρακτηριστικά στην κάρτα που προβλήθηκε στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Λίγες ώρες αργότερα, λοιπόν, η Ρένα Κουβελιώτη θέλησε να μοιραστεί δυο λόγια καρδιάς μέσα από τα social media για την καλή της φίλη και συνάδελφο, Ηρώ Καριοφύλλη με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι, αναρτώντας μια εικόνα της αείμνηστης ρεπόρτερ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Ρένα Κουβελιώτη έγραψε τα εξής. “Η αλήθεια είναι πως περίμενα την πρεμιέρα της σειράς του Αlpha, Να με λες μαμά. Τώρα όμως που έμαθα πως η Ηρώ μας βοήθησε με τις γνώσεις της και την εμπειρία της τον σεναριογράφο, λαχταρώ να το δω και να ψάξω να βρω τις δικές της φράσεις”.

“Ηρώ μας… Μας λείπεις αφόρητα… Ας ερχόσουν έστω και με φωνές… Ακόμα και τα γαλλικά σου μας λείπουν” κατέληξε η δημοσιογράφος σ’ αυτή την φορτισμένη συναισθηματικά ανάρτηση στα social media.