Παππάς για Μπάρτζη: “Ρουφιάνα ζωή, κάποιους τους κάνεις να σου μοιάζουν τόσο”

|
THESTIVAL TEAM

Ο Αλέξης Παππάς, έκανε το δικό του σχόλιο γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις με το κινητό τηλέφωνο στο Survivor All Star.

Το μοντέλο και ηθοποιός, που συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης το 2021, με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αναφέρθηκε στη στάση και στο «κάρφωμα» του Νίκου Μπάρτζη που εξέθεσε τις δύο γυναίκες, Ασημίνα Χατζηανδρέου και Κατερίνα Δαλάκα.

Ο Αλέξης Παππάς, έγραψε χαρακτηριστικά σε story στο Instagram: «Σωστά έπραξε η παραγωγή και τιμώρησε την παράβαση με αποχώρηση. Ο Ατζούν στην αναφορά που έκανε όταν ήταν στην Αθήνα πριν 2 μήνες είπε ότι δεν θα ξαναεπιτρέψει συμπεριφορές όπως αυτή του Τζέιμς, αφήνοντας να εννοηθεί πως είχε κινητό. Να θυμίσω πως ο Τζέιμς ήταν κολλητός του Νίκου και τους άρεσε πάρα πολύ να κάνουν βόλτες μέσα στο δάσος σε καθημερινή βάση, αλλά τότε ήταν δίκαιο».

Στη συνέχεια, ο πρώην παίκτης του Survivor επανήλθε με νέα ανάρτηση, στην οποία πρόσθεσε το εξής σχόλιο: «Ρουφιάνα ζωή, που κάποιους τους κάνεις να σου μοιάζουν τόσο» βάζοντας με νόημα τα hashtags #judaspriest και #nikos.

Δείτε την ανάρτησή του

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.